QCP Capital ve Efsane Bitcoin Analisti Bu Seviyeyi İşaret Etti!

Kripto para piyasası soğuk gelen ABD TÜFE’nin ardından yükselişe geçti. Lider kripto Bitcoin güçlü bir hamleyle 66 bin doların üzerine sıçrama yaptı. Dahası bu hamlenin devamı gelebilir. Efsanevi analist Peter Brandt’ın Bitcoin’in fiyat yörüngesine ilişkin son tahmini daha yüksek seviyeleri işaret ediyor. Ayrıca QCP Capital, Brandt’ın tahminiyle paralel bir yörünge öngörüyor.

Efsanevi analist Bitcoin fiyatında pompa bekliyor

Kriptokoin.com’dan takip ettiğiniz üzere kripto piyasası soğuk ABD TÜFE sonrası bir rahatlama rallisi yaptı. Bu süreçte lider kripto Bitcoin 66 bin doların üzerine uzanan bir koşuya çıktı. Efsanevi analist Peter Brandt, Bitcoin’e ilişkin iyimser bakış açısını yeniden teyit etti. Brandt sosyal medyada, kripto paranın gelecekteki gidişatına ilişkin tahminlerini özetleyen bir Bitcoin fiyat grafiği paylaştı. Brandt’ın analizi, Bitcoin’in önemli bir artışa hazır olduğunu gösteriyor. Bu bağlamda, potansiyel olarak tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 74.000 dolara ulaşacağını işaret ediyor.

Finans piyasalarındaki deneyimli uzmanlığıyla tanınan Brandt, Bitcoin’in yükseliş potansiyelini sürekli olarak savundu. Analizinin güvenilirliğini vurgulayan Brandt, bunun piyasa trendlerine ilişkin önceki yorumlarıyla uyumlu olduğunu belirtti. Brandt’in paylaştığı grafik, Bitcoin’in fiyatı için beklenen yükseliş eğilimiyle sonuçlanan küçük bir gerilemenin ardından bir birikim modelini gösteriyor.

QCP Capital: Lider kripto para ATH yolunda!

QCP Capital bugün, ABD TÜFE verisi sonrası Bitcoin’in 74.000 dolarlık zirve seviyelerine geri dönmesini bekliyor. Kurumsal odaklı firma, alım tarafındaki talebe atıf yapıtor. Bu bağlamda, “Burada bizi 74 bin seviyelerine geri götürecek yükseliş ivmesi bekliyoruz” dedi. Firma tahminlerini şu şekilde açıkladı:

Masa, spottaki bu yükseliş üzerine Aralık 2024 için 100-120 bin BTC Call’lerin büyük alıcılarını gördü. BTC’ye yönelik kurumsal talep, büyük varlık yöneticileri Millennium ve Schonfeld’in AUM’larının yaklaşık %3 ve %2’sini spot BTC ETF’sine yatırmasıyla artmaya devam ediyor.

Hedge fonu Millennium Management ilk mali çeyrekte Bitcoin ETF’lerine yaklaşık 2 milyar dolar yatırım yaptı. Bu arada, ABD’deki spot Bitcoin ETF’leri dün toplam 302,97 milyon dolarlık günlük net giriş kaydetti. Bu, 3 Mayıs’tan bu yana en büyük rakam. QCP Capital, “Önemli devlet ve kurumların benimsemesi, enflasyonun azalması ve yaklaşan ABD seçimleri ile yıldızlar bu kırılmada aynı hizaya geliyor gibi görünüyor,” diye özetledi.

Bitcoin son hamlesiyle yükseliş hissiyatını körükledi!

QCP Capital ve Peter Brandt’ın yükseliş eğilimi, Bitcoin’in son fiyat artışının hemen ardından geldi. Kripto para birimi güçlü yükselişle BTC başına 66.000 dolar sınırını aştı. Bu yukarı yönlü ivme, olumlu enflasyon verileri ve büyük borsa endekslerindeki rekor seviyelerle aynı zamana denk geldi. Ayrıca, piyasa duyarlılığının düşüşten yükselişe geçtiğine işaret etti.

Brandt’ın piyasa hareketlerini doğru tahmin etme konusundaki sicili analizine güvenilirlik kazandırıyor. Bazıları kripto para birimlerinin kötü şöhretli oynaklığına ve piyasa dinamiklerinin öngörülemezliğine atıfta bulunarak temkinli davranmaya devam ediyor. Bitcoin’in yukarı yönlü ivmesinin sürdürülebilirliği ve para politikası gelişmeleri ve durgunluk riskleri gibi dış faktörlerin potansiyel etkisi hakkında sorular devam ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx