G.Saray ve F.Bahçe’nin İstediği Yıldızın Menajerinden Açıklama Geldi

Süper Lig’de Galatasaray ve Fenerbahçe’nin radarında olan Pierre-Emile Höjbjerg’in menajerinden açıklama geldi. Premier Lig ekibi Tottenham Hotspur’da son sezonuna girecek olan Höjbjerg, Londra ekibinden ayrılacak.

Yıldız oyuncunun menajeri ayrılık iddialarını doğruladı. Jose Mourinho’nun Fenerbahçe’de görmek istediği yıldız için Galatasaray’da devreye girmişti. Yıldız futbolcunun menajeri ise transfer sürecine ilişkin açıklamalarda bulundu.

“MOURINHO VE CONTE GİBİ…”

Pierre-Emile Höjbjerg’in menajeri Luca Puccinelli, Fabrizio Romano’ya transfer hakkında açıklamalarda bulundu. Puccinelli, 28 yaşındaki oyuncunun Danimarka Milli Takımı’nda oynaması nedeniyle hangi takım ile anlaşacaklarına Avrupa Şampiyonası’ndan sonra karar vereceklerini söyledi.

Höjbjerg’in menajeri açıklamasında “Pierre Höjbjerg çok tecrübeli bir oyuncu. Mourinho ve Conte gibi hocalarla çok iyi sezonlar geçirdi. Milli Takım’da da önemli bir lider. Oun gibi bir oyuncu projeye odaklı, hırslı bir kulüpte oynamak ister. Sadece güçlü bir oyuncu değil ayrıca her yıl bir şeyler başarmak isteyen bir karaktere sahip. Pierre baskıyla başa çıkabilen biri. Bana her yıl kupalar kazanmanın hayalini kurduğunu söylüyor. Bize ulaşan isteklere bakıyorum. Avrupa Şampiyonası’dan sonra seçeneklerimizi analiz edip yeni sezon için kararımızı vereceğiz.” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

xxx